Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Njoftime për shtyp

Mbledhjet Live

Lidhje

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Deklarata për shtyp

25

Deklaratë e Kryetarit të KQZ-së, z. Klement Zguri. 
Tashmë kanë kaluar 8 orë nga nisja e procesit të votimit, jam këtu para jush për t’u bërë thirrje komisionerëve të niveleve të dyta dhe të treta që të kryejnë detyrat e tyre në zbatim të ligjit për administrimin e procesit zgjedhor.

[Lexoni artikullin e plotë...]

24

Sot Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet:

1. “Për sigurimin e fletëve të votimit shtesë për qendrën e posaçme të votimit nr.3433, në ZAZ nr.64, Qarku Berat”.

2. “Për lirimin dhe emërimin e disa anëtarëve të KZAZ-ve, për zgjedhjet për Kuvend të datës 25 qershor 2017”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

24

Sot, 24 ekspertë financiarë kanë depozituar raportin e dytë  të ndërmjetëm, të monitorimit të fushatës zgjedhore të partive politike që marrin pjesë në zgjedhjet për Kuvendin 2017.

[Lexoni artikullin e plotë...]

24

Kryetari i Komisionit Qendrro të Zgjedhjeve, z. Klement Zguri takoi sot Drejtorin e  Përgjithshëm i Policisë të Shtetit  Haki Çako.  

Qëllimi i takimit ishte diskutimi mbi masat e marra për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor.

Kryetari i KQZ-së, z. Zguri u njoh me Programin e Menaxhimit të shërbimeve të Policisë së Shtetit, dhe u shpreh se qëllimi i përbashkët është realizimi i zgjedhjeve të lira, të ndershme, transparente dhe të gjithpranuara.

[Lexoni artikullin e plotë...]

24

Deklaratë e Kryetarit të KQZ-së, z. Klement Zguri.

Nesër, në datë 25 qershor, në gjithë territorin e Republikës do të zhvillohen zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë. 

Në këto zgjedhje marrin pjesë 18 parti politike, të cilat kanë regjistruar 2666 kandidatë për deputetë.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 1 of 90First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës

1900-01-01 12:00:00.PD
(Total number of times this article has been viewed. 5 Views) View Article To See Ratings 0 Votes (Score: 0)
Njoftim
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ditën e shtunë, më datë 24.06.2017, ora 09:00, zhvillon mbledhjen me këtë rend dite:
Lexo më shumë...

Barazia Gjinore Maximize

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize