Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

15

Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, vendosi regjistrimin si subjekte zgjedhore për zgjedhjet për Kuvend, të datës 18.06.2017, partitë politike:

[Lexoni artikullin e plotë...]

12

 

Deklaratë e zëdhënëses së KQZ-së, Drilona Hoxhaj.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në zbatim të Kodit Zgjedhor dhe akteve të KQZ-së në fuqi, shpall kërkesën për shtetasit që kanë interes për t’u emëruar kryesisht si anëtarë apo sekretarë të 90 Komisioneve të Zonave të Administrimit Zgjedhor,. . . .

 

[Lexoni artikullin e plotë...]

11

Deklarata e zëdhënëses së KQZ-së, lidhur me propozimet për Bordin e Monitorimit të Medias.

Jemi sot këtu për ndarë me ju shqetësimin që ka Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, lidhur me njoftimin e organizatave jofitimprurëse të cilat operojnë në fushën e medias dhe në bazë të nenit 85/1, gërma c, të Kodit Zgjedhor, kanë të drejtë të propozojnë  anëtarë të Bordit të Monitorimit të Medias.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 9 of 126First   Previous   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize