Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

04

Verifikimi i pastërtisë së figurës së kandidatëve për deputetë, Anëtarët e KQZ takojnë Anëtarët e AIDSSH. 

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve z. Denar Biba, Zv/kryetari z. Hysen Osmanaj dhe anëtarët z. Klement Zguri dhe Bledar Skënderi, pritën në një takim zj. Gentiana Sula, Kryetare e Autoritetit për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit, e cila shoqërohej nga disa Anëtarë të AIDSSH.

[Lexoni artikullin e plotë...]

03

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimet: 
1. “Për shpalljen e rezultatit të shortit për emërimin e ekspertëve kontabël të liçensuar, të cilët do të kryejnë auditimin e fondeve të përfituara dhe të shpenzuara nga partitë politike, për vitin kalendarik 2016”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

02

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shyqrtoi dhe miratoi projektvendimet:
1. “Për miratimin e Manualit të Punës së Grupit të Numërimit të Votave, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Kavajë, Qarku Tiranë, të datës 7 Maj 2017”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 8 of 134First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize