Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

25

Deklarata e zëdhënëses së KQZ-së, Drilona Hoxhaj. 
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve përmes kësaj deklarate publike i bën apel ekspertëve kontabël të licensuar që të shprehin interesin e tyre pranë KQZ-së, për auditimin e fondeve të përfituara dhe shpenzuara nga partitë politike gjatë vitit kalendarik 2016 në zbatim nenit 92 të Kodit Zgjedhor. 

[Lexoni artikullin e plotë...]

24

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e dtës së sotme, shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet: 
1. Për miratimin e manualit të trajnimit të Komisionit të Zonës së Administrimit Zgjedhor, për zgjedhjet për Kuvendin, të datës 18 qershor 2017.

[Lexoni artikullin e plotë...]

19

Deklarata e zëdhënëses së KQZ-së, Drilona Hoxhaj

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në vijim të komunikimeve publike për të ofruar transparencë mbi zbatimin e ligjit nr.138/2015 “Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike”, i njohur si ligji i dekriminalizimit,  informon opinion publik se;

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 5 of 120First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize