Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

11

Deklarata e zëdhënëses së KQZ-së, lidhur me propozimet për Bordin e Monitorimit të Medias.

Jemi sot këtu për ndarë me ju shqetësimin që ka Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, lidhur me njoftimin e organizatave jofitimprurëse të cilat operojnë në fushën e medias dhe në bazë të nenit 85/1, gërma c, të Kodit Zgjedhor, kanë të drejtë të propozojnë  anëtarë të Bordit të Monitorimit të Medias.

[Lexoni artikullin e plotë...]

07

Kryetari i KQZ-së, z. Denar Biba dhe Nënkryetari, z. Hysen Osmanaj, pritën në një takim delegacionin e Misionit të Vlerësimit të Nevojave të OSBE/ODIHR-it. 
Delegacioni i OSBE/ODIHR-it i kryesuar nga Dr. Richard Lappin, Zëvendës-Shef i Departamentit të Zgjedhjeve,. . . .

[Lexoni artikullin e plotë...]

27

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në zbatim të nenit 95 të Kodit të Procedurave Adminstrative i cili parashikon se:“Organi publik deklaron të përfunduar procedurën administrative pa një vendim përfundimtar mbi çështjen, kur objekti për të cilin kishte nisur procedura apo qëllimi i tij është bërë i pamundur”

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 4 of 120First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize