Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

25

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, z. Klement Zguri priti në një takim  Koordinatorin e Përhershëm të Kombeve të Bashkuara, njëkohësisht Përfaqësues i Përhershëm i Programit për Zhvillim (KB), z. Brian J. Williams.

[Lexoni artikullin e plotë...]

25

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, z. Klement Zguri priti në takim kreun e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri,Ambasadorin Bernd Borchardt.
Kryetari i KQZ-së, z. Zguri shprehu vlerësime për bashkëpunimin e vazhdueshëm me OSBE-në, dhe e informoi AmbasadorinBorchardt mbi përgatitjet e procesit zgjedhor të datës 25 qershor 2017,

[Lexoni artikullin e plotë...]

24

Deklarata e zëdhënëses së KQZ-së, Drilona Hoxhaj.

Ligji “Për partitë politike” i ndryshuar së fundmi edhe me ligjin nr. 90/2017,  e përcakton Komisionin Qendror të Zgjedhjeve si organi përgjegjës për monitorimin dhe mbikqyrjen e financimit të partive, si dhe monitorimin e mbikqyrjen e financimit dhe shpenzimeve të partive politike, gjatë fushatës zgjedhore.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 3 of 134First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize