Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

26

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve,në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet: 
1. “Për caktimin e disa qendrave të votimit në ndërtesa private, dhe shqyrtimin e kërkesës për dhënie autorizimi për ndryshimin e vendndodhjes së disa QV-ve, për zgjedhjet për Kuvend, të datës 25.06.2017”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

25

Financimi dhe shpenzimet e fushatës zgjedhore, KQZ nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me IEKA.

Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Institutin e Ekspertëve Kontabël të Autorizuar (IEKA), për monitorimin e financimit dhe shpenzimeve të partive politike gjatë fushatës zgjedhore.

[Lexoni artikullin e plotë...]

25

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme, shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet: 

1. “Për një ndryshim në vendimin 24, datë 24.01.2017 “Për miratimin e modeleve të shenjave dalluese, që do të përdoren në zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë, të datës 25 qershor 2017”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 2 of 134First   Previous   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize