Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

03

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi me 4 vota pro: - Projektvendimin “Për dhënien e mandatit të deputetit të Kuvendit kandidatit të listës shumëemërore të Partisë Lëvizja Socialistë për Integrim...


[Lexoni artikullin e plotë...]

28

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi me 4 vota pro: - Projektvendimin “Për dhënien e mandatit të deputetit të Kuvendit, kandidatit të listës shumëemërore të Partisë Socialiste, në Qarkun e Lezhës...


 

[Lexoni artikullin e plotë...]

27

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme shyqrtoi dhe miratoi me 4 vota pro: - Projektvendimin “Për emërimin e Sekretarit të Përgjithshëm të KQZ-së”. KQZ vendosi të emërojë z. Skënder Vrioni, në pozicionin e punës Sekretar i Përgjithshëm i KQZ-së. 

KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE


 

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 176 of 178First   Previous   169  170  171  172  173  174  175  [176]  177  178  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize