Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

24

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në bashkëpunim me UN Women po zhvillon në Selanik një Tryeze Teknike me temë: 

"Shanset e barabarta dhe respektimi i kuotës gjinore elektorale". Pjesë e këtij aktiviteti janë Kryetarja e KQZ-së, zj. Lefterije Luzi (Lleshi), Anëtarët, z. Hysen Osmanaj, zj. Vera Shtjefni, z. Klement Zguri, ekspertët ligjorë të UN Women, z. Ilir Rusmajli e z. Viktor Gumi, përfaqësuese nga UN WOMEN në Shqipëri, zj. Fjorela Shalsi, përfaqësues nga Prezenca e OSBE-së në Shqipëri, z. Florian Hobdari dhe zj. Elvana Lula.


[Lexoni artikullin e plotë...]

22

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjve, zj. Lefterije Luzi (Lleshi) sot ka pritur në një takim Delegacionin e Këshillit të Europës...


[Lexoni artikullin e plotë...]

20

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi me 4 vota pro: 


[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 174 of 175First   Previous   166  167  168  169  170  171  172  173  [174]  175  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize