Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

06
Me ftesë të Komisionit Kombëtar të Zgjedhjeve të Republikës së Koresë së Jugut, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, vëzhgoi zgjedhjet e përgjithshme lokale të zhvilluara në datën 04 qershor 2014, ku votohej për zgjedhjen e drejtuesve të bashkive, guvernatorëve të provincave.

[Lexoni artikullin e plotë...]

04
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në kuadër të masave për organizimin e programeve sa më efikase për edukimin zgjedhor të shtetasve, po kryen anketim të target grupeve të ndryshme të popullatës. Nëpërmjet kësaj veprimtarie synohet testimi i njohurive të zgjedhësve për aspekte të ndryshme të procesit zgjedhor, si dhe evidentimi i mënyrave/formave që sjellin fushatën edukuese/informuese/sensibilizuese të KQZ sa më pranë tyre.

[Lexoni artikullin e plotë...]

27
Sot, Instituti për Kërkime dhe Alternativa Zhvillimi (IDRA) prezantoi në bashkëpunim me Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, gjetjet e studimit kombëtar “Liria e Votës dhe Votimi familjar në Shqipëri”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 168 of 178First   Previous   163  164  165  166  167  [168]  169  170  171  172  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize