Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

24

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi me 4 vota pro: ...


[Lexoni artikullin e plotë...]

21

Deklarata e Zëdhënëses së KQZ-së, Drilona Hoxhaj; Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbështetje të nenit 15/2, neni 23, të ligjit nr. 8580, datë 17.02.2000, “Për Partitë Politike”, i ndryshuar me ligjin nr. 10374, datë 10.02.2011, si dhe akteve të miratuara nga KQZ, ju kujton partive politike detyrimin për të depozituar raportet financiare vjetore të vitit 2013, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve...


[Lexoni artikullin e plotë...]

19

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi me 4 vota pro: - Projektvendimin “Për dhënien e mandatit të deputetit të Kuvendit kandidatit të listës shumemërore të Partisë Lëvizja Socialistë për Integrim,


[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 161 of 164First   Previous   155  156  157  158  159  160  [161]  162  163  164  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize