Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

06

Çmimet ndërkombëtare për Zgjedhjet vlerësojnë proçedurat dhe strategjinë e ndjekura nga KQZ.

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, znj. Lefterije Luzi është vlerësuar nga Qëndra Ndërkombëtare për Studime Parlamentare (ICPS - The International Centre for Parliamentary Studies),

[Lexoni artikullin e plotë...]

03

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, më datë 2.12.2014, zhvilloi në Pallatin e Kulturës të qytetit të Peshkopisë, sesionet e trajnimit jashtë periudhës zgjedhore për të gjithë të interesuarit. 

[Lexoni artikullin e plotë...]

02

Kryetarja e KQZ-së, znj. Lefterije Luzi dhe  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, finalistë për çmimin “Election Management Award”. 
Znj. Lefterije Luzi do të marrë pjesë si e ftuar nderi e Qendrës Ndërkombëtare për Studime Parlamentare (
The International Centre for Parliamentary Studies) në Simpoziumin e 9-të Ndërkombëtar të Çështjeve Zgjedhore që do të mbahet në Cape Town të Afrikës së Jugut  në datat 3 deri 5 dhjetor 2014.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 159 of 176First   Previous   154  155  156  157  158  [159]  160  161  162  163  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize