Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

12

Veprimtaria e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, për trajnime jashtë periudhës zgjedhore dhe program edukimi për të rinjtë, vijoi sot në qytetin e Beratit ku e pranishme ishte edhe Kryetarja e KQZ-së, znj. Lefterije Luzi. 

[Lexoni artikullin e plotë...]

10

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, znj. Lefterije Luzi mori pjesë në trajnimin e radhës që KQZ zhvilloi në qytetin e Elbasanit. Në sesionin e edukimit të votuesve për herë të parë, Znj. Luzi i’u adresua të rinjve me mesazhin; “Ushtroni të drejtën e votës të lirë dhe të pandikuar nga të tjerët”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

09

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, vijoi turin e sesioneve të trajnimit dhe edukimit, jashtë periudhës zgjedhore, në qytetin e Vlorës.  

Trajnimi u zhvillua në sallën e Mbledhjeve të Bashkisë dhe në një nga univeristetet private.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 158 of 176First   Previous   153  154  155  156  157  [158]  159  160  161  162  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize