Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

29

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve znj. Lefterije Luzi gjatë ditës së sotme ka zhvilluar një takim me përfaqësues të Shoqatave të Personave me Aftësi të Kufizuara.

[Lexoni artikullin e plotë...]

24

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi me 4 vota pro:

- Projektvendimin,  “Për miratimin e Planit Orientues të Veprimeve të KQZ-së,

[Lexoni artikullin e plotë...]

17

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, menjëherë pas dekretimit të datës së zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore nga Presidenti i Republikës, ka intensifikuar punën e nisur prej kohësh për përgatitjen e procesit zgjedhor të datës 21 qershor 2015.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 155 of 175First   Previous   150  151  152  153  154  [155]  156  157  158  159  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize