Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

09

Kryetarja e KQZ-së, znj. Lefterije Luzi, me ftesë të UNDP-së,  po merr pjesë në seminarin pesë ditor me temë “Forcimi i besueshmërisë dhe pranimi i proceseve zgjedhore: Roli i aktorëve zgjedhorë dhe administrata zgjedhore” , i cili po zhvillon punimet në datat 7 deri më 11 Prill 2014, në  Detin e Vdekur, Jordani. 

[Lexoni artikullin e plotë...]

31

Tryeza e Rrumbullakët

“Praktikat më të mira dhe Platformat e Trajnimit të Komisionerëve Zgjedhore”

Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, me mbështetjen e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri dhe Zyrës së Këshillit të Evropës në Tiranë, organizoi Tryezën e Rrumbullakët, “Praktikat më të mira dhe Platformat e Trajnimit të Komisionerëve Zgjedhore”. 

[Lexoni artikullin e plotë...]

24

 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve përmes kësaj deklarate publike i bën apel ekspertëve kontabël të liçensuar që të shprehin interesin e tyre pranë KQZ-së

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 144 of 150First   Previous   139  140  141  142  143  [144]  145  146  147  148  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize