Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

19

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi:

-      Projekt-vendimin,  “Për vendosjen e sanksionit administrativ ndaj kryetarëve të Komunave, të cilët nuk kanë dorëzuar në KQZ të dhënat për Qendrat e Votimt së bashku me numrin përkatës të zgjedhësve”.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve vendosi sanksione administrative (gjoba) për:

[Lexoni artikullin e plotë...]

18

“Fushata e Edukimit të Zgjedhësve”, në zgjedhjet për Organet e Qeverisjes Vendore të datës 21.

Në kuadër të Strategjisë së Edukimit Zgjedhor të shtetasve, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka prezantuar “Fushata e Edukimit të Zgjedhësve”, që do të përdoret në Zgjedhjet për Organet e Qeverisjes Vendore të datës 21 Qershor.

[Lexoni artikullin e plotë...]

16

 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi:

Projekt-vendimin, “Për vendosjen e sanksionit administrativ ndaj kryetarëve të Komunave/Bashkive, të cilët nuk kanë dorëzuar në KQZ të dhënat për Qendrat e Votimt së bashku me numrin përkatës të zgjedhësve”.

 

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 130 of 157First   Previous   125  126  127  128  129  [130]  131  132  133  134  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize