Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

30

NJOFTIM I RENDESISHEM

KQZ bën me dije se, dita e Hënë, data 4 maj, ora 18.00, është afati përfundimtar për dorëzimin e dokumentacionit ligjor për regjistrimin e për regjistrimin e kandidatëve për kryetar bashkie dhe anëtarë në Këshillat Bashkiakë, apo të listave shumemërore të partive politike që konkurojnë më vete dhe partive politike pjesëtare të dy koalicioneve të regjistruara në KQZ.

 

[Lexoni artikullin e plotë...]

30

Deklarata e Zëdhënëses së KQZ-së, Drilona Hoxhaj.                                      

Referuar dispozitave të Kodit Zgjedhor nenit  67, pika 1 dhe 2 dhe nenin 70 pika 1, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore që do të zhvillohen më datë 21 qershor 2015, 

 

[Lexoni artikullin e plotë...]

30

KQZ trajnon Personat me Aftesi te Kufizuar

Për herë të parë, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, për zgjedhjet e organeve të qeverisjes vendore të datës 21 qershor 2015, do të angazhojë si specialistë pranë Zyrave Rajonale Zgjedhore, 12 Persona me Aftësi të Kufizuara, të cilët i trajnoi sot në ambientet e KQZ-së. 

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 124 of 161First   Previous   119  120  121  122  123  [124]  125  126  127  128  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize