Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

28

Kryetarja e KQZ-së takon Delegacionin e Kongresit të Autoriteteve Lokale dhe Rajonale të Këshillit të Evropës

 Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, zj. Lefterije Luzi dhe Zëvëndëskryetari, z. Denar Biba kanë zhvilluar një takim me Delegacionin e Autoriteteve Lokale dhe Rajonale të Këshillit të Evropës. Delegacioni kryesohej nga Nënkryetarja e Kongresit, zj. Gaye Doganoglu, (Turqi),

[Lexoni artikullin e plotë...]

26

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi:

-         Projekt-vendimin, “Miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit sipas rezultatit të shortit të hedhur, për kandidatët për kryetar Bashkie, në Pogradec, Kukës, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 21 Qershor 2015”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

26

Kryetarja e KQZ-së, takon të rnjtë dhe studentë.

Luzi - të rinjve: Kontributi për demokracinë, është vota juaj!

 

Sot, Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, zj. Lefterije Luzi  mori pjesë në një takim me të rinj dhe studentë të shkencave politike të universitetit të Tiranës,

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 119 of 166First   Previous   114  115  116  117  118  [119]  120  121  122  123  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize