Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

30

Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u mblodh për të shqyrtuar projektvendimin, “Për caktimin e numrit të mandateve për çdo zonë zgjedhore të zgjedhjeve për Kuvendin e Shqipërisë të vitit 2017”. 
Pas kërkesës së Partisë Demokratike, KQZ vendosi shtyrjen e mbledhjes për në ditën e Shtunë, dt. 03.12.2016, në orën 09:00.

[Lexoni artikullin e plotë...]

25

Starton projekti “Edukimi zgjedhor i komuniteteve rome dhe egjiptiane”.

Kryetari i KQZ-së, Denar Biba: Merrni pjesë në votime dhe votoni të pandikuar.

Sot në ambjentet e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve u prezantua projekti “Edukimi zgjedhor i komuniteteve rome dhe egjiptiane”, i cili startoi me trajnimin e trajnerëve të cilët do të trajnojnë komunitetet rome dhe egjiptiane në të gjithë Shqipërinë.

[Lexoni artikullin e plotë...]

22

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi:
- Projektvendimin, “Për caktimin e numrit të mandateve për çdo zonë zgjedhore të zgjedhjeve për Kuvendin e Shqipërisë të vitit 2017”.
KQZ vendosi shtyrjen e vendimarrjes, për të kërkuar informacion shtesë nga Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile, në bazë të kërkësës së subjektit Partia Demokratike.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 10 of 119First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize