Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

04

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zhvilloi sesione edukimi me nxënësit e shkollës së mesme “Qemal Stafa” në Tiranë. 

Qëllimi i sesionit të edukimit ishte informimi dhe sensibilizimi i maturantëve të cilët në zgjedhjet e ardhshme do të jenë votues për herë të parë, lidhur me aspekte të përgjithshme të procesit zgjedhor dhe me rëndësinë e votës. 
Fokus të veçantë pati edhe trajtimi i veprave penale që cënojnë zgjedhjet e lira dhe të ndershme. 
Sesion edukimi u zhvillua edhe me nxënësit e shkollës 9-vjeccare “Osman Myderizi”. 
Nxënësit u njohën me institucionin e KQZ-së dhe u bënë pjesë e simulimit të procesit të votimit. 
Sesionet e edukimit u zhvilluan në kuadër të përmbushjes së kompetencës së KQZ-së për zhvillimin e sesioneve edukuese dhe trajnuese në periudhë jozgjedhore.
Actions: E-mail | Permalink |

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize