Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

15

Kryetari i KQZ-së, z. Klement Zguri dhe zëvëndëskryetari z. Denar Biba pritën në një takim delegacionin e Komisionit të Venecias, z. Mesut Bedirhanogu, Sekretar i Komisionit të Venecias dhe  z. Iurie Ciocan e z. Tarvi Martens, ekspertë. 

Delegacioni shoqërohej nga Shefi i Zyrës së Këshillit të Evropës në Tiranë, z. Claus Neukirch. 
Takimi u zhvillua në kuadër të mbështetjes së përbashkët të Këshillit të Evropës/Bashkimit Evropian për Komisionin e Posaçëm të Reformës Zgjedhore për procesin e reformës.
Actions: E-mail | Permalink |

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize