KQZ Banner 1 - Logo dhe Stemaaceeeo_banerKonferenca e ACEEEOKonferenca e ACEEEODita e dyte e konferencesDita e dyte e konferences

Kreu

Mbledhjet Live

Lidhje

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Syri i vëzhguesit

VIZITORËT ONLINE

People Online People Online:
Visitors Visitors: 14
Members Members: 0
Total Total: 14

Deklarata për shtyp

23

Sot, Konferenca e 25 –të e ACEEEO-s mbylli me sukses punimet tre ditore të saj! Gjatë kësaj konference ku morën pjesë 150 pjesëmarrës nga 40 shtete të ndryshme, ekspertë të lartë zgjedhorë, përfaqësues të organizatave ndërkombëtare që operojnë në fushën e zgjedhjeve dhe përfaqësues të Kuvendit të Shqipërisë, u trajtua zhvillimi i sistemeve dhe proceseve zgjedhore gjate 25 viteve të fundit.

[Lexoni artikullin e plotë...]

23

Lançohet organizata “Gratë në Menaxhimin Zgjedhor”, - KQZ e Shqipërisë, anëtare themeluese  

Në ditën e tretë të konferencës së 25-të Trupave të Menaxhimit Zgjedhorë Evropiane u lançua organizata ndërkombëtare, Gratë në Menaxhimin Zgjedhor, (Women in Electoral Management). 

[Lexoni artikullin e plotë...]

23

Konferenca  e 25-të e ACEEEO- dita e III

Sot eshte dita e trete, dhe njëkohësisht përmbyllëse  e punimeve të Konferencës e 25-te Vjetore e ACEEEO-s.  Agjenda e kësaj dite do të trajtojë tema të rëndësishme: çeshtje që lidhen me organet drejtuese të zgjedhjeve si dhe me masat mbrojtëse për zgjedhje të lira dhe të ndershme.

[Lexoni artikullin e plotë...]

22

Konferenca e 25-te e ACEEEO-s

-  Punimet e pasdites, trajtuan temën e zhvillimeve teknologjike të 25 viteve të fundit në fushën e zgjedhjeve, me referime nga Shefat Drejtues të kompanive që operojnë me teknologjinë zgjedhore (Ideco Biometrics, SLI Compliance, Everyone Counts, A. Daga group INDIA. 

 

[Lexoni artikullin e plotë...]

22

Konferenca e 25-të Vjetore e ACEEEO, Shqipëria zgjidhet Anëtar i Bordit Ekzekutiv të Shoqatës

Punimet e Konferencës së 25-të Vjetore të Shoqatës së Trupave Zgjedhorë Evropian që po mbahet në Tiranë, ka zgjedhur Bordin e ri Ekzekutiv të ACEEEO.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 1 of 60First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Konferenca e 25-të Vjetore e ACEEEO-s Minimize

Barazia Gjinore Maximize

Zgjedhësit me Aftësi të kufizuara Maximize

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize