• pdf
  • Shtyp
  • Email

Tiranë, më 27.05.2014

Njoftim për shtyp

cec_27052014

Sot, Instituti për Kërkime dhe Alternativa Zhvillimi (IDRA) prezantoi  në bashkëpunim me Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, gjetjet e studimit kombëtar “Liria e Votës dhe Votimi familjar në Shqipëri”.

Lexo

 
  • pdf
  • Shtyp
  • Email

Tiranë, më 21.05.2014

Njoftim për shtyp

cec_21052014

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mirëpriti kërkesën e Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin e Tetovës në Maqedoni,

Lexo

 
  • pdf
  • Shtyp
  • Email

Tiranë, më 14.05.2014

Njoftim për shtyp

cec_14052014

Tryeza Teknike
“Financimi i Partive Politike & Fushatave Zgjedhore”
Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, me mbështetjen e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, organizoi Tryezën Teknike të Nivelit të Lartë “Financimi i Partive Politike dhe Fushatave Zgjedhore”.
Të pranishëm në këtë aktivitet ishin Kryetari i Prezencës së OSBE-së, Ambasadori Florian Raunig,

Lexo

 

rez1-1

SPOTE

FACEBBOOK1   TWITER1   YOUTUBE1

KONTAKT