• pdf
  • Shtyp
  • Email

Tiranë, më 24.06.2013

Njoftim për shtyp

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme, me 4 vota pro vendosi: 
- Të lirojë nga detyra zj.Elda Sinjari dhe të emërojë z.Gramoz Velo në detyrën e anëtarit të KZAZ-së Nr.57.
- Të nxirret jashtë përdorimit vula e KZAZ-së Nr. 19, Qarku Durrës, e prodhuar sipas modelit  të  Vendimit  të KQZ-së,

Lexo

 
  • pdf
  • Shtyp
  • Email

Tiranë, më 24.06.2013

Njoftim për shtyp

cec_24062013

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve znj. Lefterije Luzi (Lleshi) dhe anëtarët, z. Hysen Osmanaj dhe znj. Vera Shtjefni kanë pritur në një takim Delegacionin e Përkohshëm (Ad-hoc) të Parlamentit Europian,

Lexo

 
  • pdf
  • Shtyp
  • Email

Tiranë, më 23.06.2013

Njoftim për shtyp

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme, me 4 vota pro vendosi: 
- Të autorizojë Kryetarin dhe Zv.Kryetarin e KZAZ-së Nr. 29  që të marrin nga QV nr. 21101, 35 (tridhjetë e pesë) fletë votimi të kësaj qendre votimi. Këto fletë votimi ti dorëzohen

Lexo

 

rez1-1

SPOTE

FACEBBOOK1   TWITER1   YOUTUBE1

KONTAKT