• pdf
  • Shtyp
  • Email

Tiranë, më 23.06.2013

Njoftim për shtyp

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme, me 4 vota pro vendosi: 
- Të autorizojë Kryetarin dhe Zv.Kryetarin e KZAZ-së Nr. 29  që të marrin nga QV nr. 21101, 35 (tridhjetë e pesë) fletë votimi të kësaj qendre votimi. Këto fletë votimi ti dorëzohen

Lexo

 
  • pdf
  • Shtyp
  • Email

Tiranë, më 23.06.2013

Njoftim për shtyp

Kryetarja e KQZ-së Lefterije Luzi (Lleshi) ka hapur procesin e votimit në Qendrën e Votimit 1825/1, tek Akademia e Arteve, aty ku edhe votoi.

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në fjalën e saj para mediave u shpreh:
“Sigurisht do të isha e para të votoja sot. I bëj thirrje të gjithë qytetarëve të paraqiten pranë Qendrave të Votimit. KQZ ka përgatitur të gjithë infrastrukturën e nevojshme, që shqiptarët të votojnë të lirë dhe në fshehtësi.

Të gjithë komisionerët të paktën sot të jenë jashtë ndikimeve politike dhe të kryejnë detyrën duke respektuar Kodin Zgjedhor. Motoja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, këtë vit ishte, “Vota jote vlen, voto edhe ti!”

KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE

 
  • pdf
  • Shtyp
  • Email

Tiranë, më 22.06.2013

Njoftim për shtyp

Deklarata e Zëdhënëses së KQZ-së, Drilona Hoxhaj 

INFORMACION PËR ECURINË E SHPËRNDARJES SË MATERIALEVE ZGJEDHORE

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në bazë të urdhërimeve dhe afateve kohore të përcaktuara në Kodin Zgjedhor, nëpërmjet gjithë Administratës realizoi me sukses shpërndarjen e materialeve zgjedhore

Lexo

 

rez1-1

SPOTE

FACEBBOOK1   TWITER1   YOUTUBE1

KONTAKT