• PDF
  • Print
  • E-mail

Tiranë, më 19.11.2014

Njoftim për shtyp

cec_19112014

Delegacioni i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, i kryesuar nga Kryetarja, znj. Lefterije Luzi dhe  Anëtarët, z. Hysen Osmanaj dhe z. Klement Zguri, me ftesë  të Këshillit të Lartë Zgjedhor të Turqisë,

Read more...

 
  • PDF
  • Print
  • E-mail

Tiranë, më 14.11.2014

Njoftim për shtyp

cec_14112014

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi, “kërkesat e grupeve nismëtare, për fillimin e procedurave,

Read more...

 
  • PDF
  • Print
  • E-mail

Tiranë, më 12.11.2014

Njoftim për shtyp

cec_12112014

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, vendosi shtyrjen e mbledhjes “Për shqyrtimin e kërkesave të grupeve nismëtare, për fillimin e procedurave, për zhvillimin e një referendumi vendor në 133 komuna/bashki”, duke pranuar kërkesën e Partisë Socialiste, e cila kërkoi më shumë kohë për të shqyrtuar materialet e mbledhjes pasi ishin voluminoze. Mbledhja  u shty për ditën e premte, dt. 14.12.2014, në orën 09.00.

KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE

 

rez1_1_eng

Rezultatet_en

Lista_e_zgjedhesve_en

kodi_zgjedhor_en

kushtetuta_en

SPOTS

FACEBBOOK1   TWITER1   YOUTUBE1