Lista e keshilltareve te zgjedhur ne Zgjedhjet Vendore 2011
Qarku Tirane
Rrethi Tirane
NJESIA BASHKIAKE TIRANE9
Nr.EmriAtėsiaMbiemriGjiniaSubjekti
1EDMONDMELEADALIPIMLėvizja Socialiste pėr Integrim
2ILIRSALIFORTUZIMLėvizja Socialiste pėr Integrim
3MARJETAFERIKKARASANIFLėvizja Socialiste pėr Integrim
4FAIKHAMITJATAMPartia Demokratike
5GJETEZEFBUNAMPartia Demokratike
6JETIKAIBRAHIMSPAHIUFPartia Demokratike
7KUJTIMĒELMETALIAMPartia Demokratike
8LULZIMALIKONCIMPartia Demokratike
9MIRANDAMUHARREMDOKOFPartia Demokratike
10PJERINZEFKODRACAJMPartia Demokratike
11SOTIRAQNAUNPAPAMPartia Demokratike
12SUELAVILHEMKONJARIFPartia Demokratike
13TATJANAQAMILNEBIJAFPartia Demokratike
14ARDITAVDIBIDOMPartia Drejtėsi Integrim dhe Unitet
15ALKETALAURENCIKONOMIFPartia Socialiste e Shqipėrisė
16DRITANASLLANULQINAKUMPartia Socialiste e Shqipėrisė
17EDISONSAMIDARDHAMPartia Socialiste e Shqipėrisė
18FADILBEXHETĒOKAMPartia Socialiste e Shqipėrisė
19GANIYMERXHAJAMPartia Socialiste e Shqipėrisė
20GERTASEFEDINPELLUMBIFPartia Socialiste e Shqipėrisė
21ILIROSMANTOPIMPartia Socialiste e Shqipėrisė
22IVONASOTIRTHEMELIFPartia Socialiste e Shqipėrisė
23KLODIANILIRJANGRADECIMPartia Socialiste e Shqipėrisė
24KRISTISTEFANXHUNGAMPartia Socialiste e Shqipėrisė
25LEFTERQANIĒIBUKUMPartia Socialiste e Shqipėrisė
26REZARTLUANPALLAMPartia Socialiste e Shqipėrisė
27SHERIFAHMETLUSHAJMPartia Socialiste e Shqipėrisė