• PDF
  • Print
  • E-mail

Tiranë, më 30.06.2014

Njoftim për shtyp

cec_30062014

Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve së bashku me  Prezencën e OSBE-së në Shqipëri, Këshillin e Europës, UN Women organizoi Konferencën “Kodi Zgjedhor: Mundësi për Përmirësim”, për prezantimin e gjetjeve dhe rekomandimeve të 5 Tryezave Teknike të realizuara për trajtimin e aspekteve të rëndësishme të procesit zgjedhor.

Read more...

 
  • PDF
  • Print
  • E-mail

Tiranë, më 28.06.2014

Njoftim për shtyp

cec_28062014

Kryetarja e KQZ-së, znj. Lefterije Luzi, me ftesë të Qendrës Ndërkombëtare për Studime Parlamentare, mori pjesë në Simpoziumin e 8-të Ndërkombëtar për Çështjet Zgjedhore,

Read more...

 
  • PDF
  • Print
  • E-mail

Tiranë, më 17.06.2014

Njoftim për shtyp

cec_17062014

Me ftesë të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të Gjeorgjisë, Kryetarja e KQZ-së, znj. Luzi, vëzhgoi zgjedhjet lokale të datës 15 qershor 2014. Kryetarja e KQZ së Gjeorgjisë, znj. Tamar Zhvania,

Read more...

 

rez1_1_eng

Rezultatet_en

Lista_e_zgjedhesve_en

kodi_zgjedhor_en

kushtetuta_en

SPOTS

FACEBBOOK1   TWITER1   YOUTUBE1